Title Image

PREMIX pentru ARUNA home-made

În mijlocul iernii, am descoperit în mine o vară invincibilă. Albert Camus

DESCRIERE PREMIX

PREMIX pentru ARUNA home-made este un amestec de făini din semințe, făini din fructe oleaginoase, fibre vegetale, proteine vegetale și semințe.

Din acest PREMIX veți obține o pâine low-carb similară cu ARUNA benefica® – Substitut hipoglucidic al pâinii, produs brevetat și premiat, ideal pentru a înlocui pâinea în dietele sărace în carbohidrați recomandate în DIABET, probleme de greutate, dificultăți de tranzit intestinal, boli cardiovasculare etc. Fiind hiperproteică și nutritivă, poate fi inclusă în
meniul sportivilor sau în dietele Paleo și Keto.

ARUNA benefica® – Substitut hipoglucidic al pâinii este un produs protejat de drepturi de proprietate intelectuală:

  • Brevet de invenție OSIM: A 2017 00320
  • Marcă înregistrată OSIM: M 2018 02186
  • Premiul I – Târgul Internațional de Invenții și Inovații INOVALIMENT 2021, categoria „Alimentele viitorului”

Urmând instrucțiunile de pe ambalaj, veți obține acasă, la mașina de făcut pâine, o pâine gustoasă și foarte sățioasă, dar cu un nivel de carbohidrați de aprope 10* ori mai mic (~7g/100g) și, totodată, cu un conținut de fibre de 6 ori mai mare (~21g/100g) și de proteine de 3 ori mai mare (~23g/100g), comparativ cu valorile medii ale pâinilor existente pe piață.

DESCRIERE PREMIX

PREMIX pentru ARUNA home-made este un amestec de făini din semințe, făini din fructe oleaginoase, fibre vegetale, proteine vegetale și semințe.

Din acest PREMIX veți obține o pâine low-carb similară cu ARUNA benefica® – Substitut hipoglucidic al pâinii, produs brevetat și premiat, ideal pentru a înlocui pâinea în dietele sărace în carbohidrați recomandate în DIABET, probleme de greutate, dificultăți de tranzit intestinal, boli cardiovasculare etc. Fiind hiperproteică și nutritivă, poate fi inclusă în
meniul sportivilor sau în dietele Paleo și Keto.

ARUNA benefica® – Substitut hipoglucidic al pâinii este un produs protejat de drepturi de proprietate intelectuală:

  • Brevet de invenție OSIM: A 2017 00320
  • Marcă înregistrată OSIM: M 2018 02186
  • Premiul I – Târgul Internațional de Invenții și Inovații INOVALIMENT 2021, categoria „Alimentele viitorului”

Urmând instrucțiunile de pe ambalaj, veți obține acasă, la mașina de făcut pâine, o pâine gustoasă și foarte sățioasă, dar cu un nivel de carbohidrați de aprope 10* ori mai mic (~7g/100g) și, totodată, cu un conținut de fibre de 6 ori mai mare (~21g/100g) și de proteine de 3 ori mai mare (~23g/100g), comparativ cu valorile medii ale pâinilor existente pe piață.

INGREDIENTE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Amestec de făini (făină de: susan, dovleac, in, floarea soarelui, coji de psyllium, nucă, migdale, alune, sâmburi de struguri, ovăz, hrișcă, cocos); Amestec de semințe (semințe de: floarea soarelui, dovleac, in); Amestec de fibre vegetale (fibre de: bambus, psyllium, mere, cartofi); Amestec de proteine vegetale (proteine de: mazăre, grâu, cartofi); Produse din ovăz (fulgi, tărâțe); Produse din grâu (gluten vital, amidon rezistent, tărâțe); Nucă măcinată; Cicoare prăjită; Ulei de rapiță; Amestec de condimente (rozmarin, coriandru,
chimen, fenicul, anason); Zahăr din coajă de mesteacăn; Sare de mare fără iod; Acizi alimentari (lactic, ascorbic); Stabilizatori (gumă guar, konjac, xantan); Agent de încărcare (bicarbonat de sodiu); Enzime.

Nu conține ingrediente modificate genetic.

Valori nutriționale PREMIX/ 100g:
Valoare energetică: 387 kcal/ 1634 kJ

  • Carbohidrați: 16.26g  (din care zaharuri: 2.27g)
  • Fibre: 22.95g
  • Proteine: 32.12g
  • Grăsimi: 17.43g (din care saturate: 2.01g)
  • Sare: 1.64 g

Produs realizat într-o unitate autorizată sanitar-veterinar și pentru siguranța  alimentelor DSVSA PH: 1445/ 26.10.2018

Din acest PREMIX veți obține o pâine low-carb cu valori nutriționale similiare cu ARUNA benefica® – Substitut hipoglucidic al pâinii

INGREDIENTE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Amestec de făini (făină de: susan, dovleac, in, floarea soarelui, coji de psyllium, nucă, migdale, alune, sâmburi de struguri, ovăz, hrișcă, cocos); Amestec de semințe (semințe de: floarea soarelui, dovleac, in); Amestec de fibre vegetale (fibre de: bambus, psyllium, mere, cartofi); Amestec de proteine vegetale (proteine de: mazăre, grâu, cartofi); Produse din ovăz (fulgi, tărâțe); Produse din grâu (gluten vital, amidon rezistent, tărâțe); Nucă măcinată; Cicoare prăjită; Ulei de rapiță; Amestec de condimente (rozmarin, coriandru,
chimen, fenicul, anason); Zahăr din coajă de mesteacăn; Sare de mare fără iod; Acizi alimentari (lactic, ascorbic); Stabilizatori (gumă guar, konjac, xantan); Agent de încărcare (bicarbonat de sodiu); Enzime.

Nu conține ingrediente modificate genetic.

Valori nutriționale PREMIX/ 100g:
Valoare energetică: 387 kcal/ 1634 kJ

  • Carbohidrați: 16.26g  (din care zaharuri: 2.27g)
  • Fibre: 22.95g
  • Proteine: 32.12g
  • Grăsimi: 17.43g (din care saturate: 2.01g)
  • Sare: 1.64 g

Produs realizat într-o unitate autorizată sanitar-veterinar și pentru siguranța  alimentelor DSVSA PH: 1445/ 26.10.2018

Din acest PREMIX veți obține o pâine low-carb cu valori nutriționale similiare cu ARUNA benefica® – Substitut hipoglucidic al pâinii

MOD DE PREPARARE

1. În mașina de făcut pâine se pun 300 ml apă caldă (~38°C), peste care se toarnă 300g PREMIX și un pliculeț de drojdie uscată instant (5-7g).

2. Recomandăm selectarea:

  • programului pentru pâine integrală (whole wheat);
  • gradul de rumenire mediu (medium color) ;
  • dimensiunea (loaf) maximă (~900g).

*Nu recomandăm folosirea funcțiilor de temporizare sau de menținere la cald.

**În funcție de tipul de aparat, programul va dura între 3h–3h40’.

3. La finalul programului, ARUNA home-made se răstoarnă pe un grătar și se lasă să se răcească. Nu recomandăm să o tăiați sau să o rupeți fierbinte.

4. Veți obține o pâine low-carb de ~500g, cu beneficii similiare cu ARUNA benefica® – Substitut hipoglucidic al pâinii.

Condiții de pastrare:
ARUNA home-made se păstează învelită în hârtie și/sau pânză, la loc uscat, bine aerisit și răcoros, ferită de razele soarelui și fără a o închide ermetic în pungi de plastic sau în recipiente. Se consumă, de preferat, în 2-3 zile. Pe termen mai îndelungat (până la 30 zile), o puteți porționa și păstra la congelator, caz în care vă recomandăm să decongelați progresiv necesarul pentru o zi.

MOD DE PREPARARE

1. În mașina de făcut pâine se pun 300 ml apă caldă (~38°C), peste care se toarnă 300g PREMIX și un pliculeț de drojdie uscată instant (5-7g).

2. Recomandăm selectarea:

  • programului pentru pâine integrală (whole wheat);
  • gradul de rumenire mediu (medium color) ;
  • dimensiunea (loaf) maximă (~900g).

*Nu recomandăm folosirea funcțiilor de temporizare sau de menținere la cald.

**În funcție de tipul de aparat, programul va dura între 3h–3h40’.

3. La finalul programului, ARUNA home-made se răstoarnă pe un grătar și se lasă să se răcească. Nu recomandăm să o tăiați sau să o rupeți fierbinte.

4. Veți obține o pâine low-carb de ~500g, cu beneficii similiare cu ARUNA benefica® – Substitut hipoglucidic al pâinii.

Condiții de pastrare:
ARUNA home-made se păstează învelită în hârtie și/sau pânză, la loc uscat, bine aerisit și răcoros, ferită de razele soarelui și fără a o închide ermetic în pungi de plastic sau în recipiente. Se consumă, de preferat, în 2-3 zile. Pe termen mai îndelungat (până la 30 zile), o puteți porționa și păstra la congelator, caz în care vă recomandăm să decongelați progresiv necesarul pentru o zi.