Title Image

Echipa

Privește fiecare drum cu atenție și prudență (...) și întreabă-te: Are drumul acesta o inimă? Dacă are, drumul este bun. Carlos Castaneda

O mică echipă feminină continuă drumul deschis de Adrian Berinde, avându-i alături pe cei care cred în acest proiect și au generozitatea de a-l sprijini.

Adrian Berinde a fost inițiatorul, vizionarul și motorul intern al acestui proiect, în care a crezut cu toată ființa, la care nu a vrut să renunțe nici chiar atunci când starea lui de sănătate, poate, ar fi impus-o și pe care l-a susținut fără ezitare până în ultima clipă a sa.

ADRIAN BERINDE
Pictor, muzician, poet, regizor
(n. 04.05.1958 – d. 16.01.2019)
Președinte Onorific / Coinventator

Echipa cu care am pornit, de la bun început, în această aventură este o tripletă feminină, care continuă să construiască drumul acestei „pâinici” către cei care au nevoie de ea.

Și pentru că pe acest drum niciun pas nu este mai important decât altul, în echipa noastră toată lumea este șefă:

Dana-Nedelcu-2-300

Dana Nedelcu

Director General/ Coinventator

Nickname: „doamna Dana”

Licențiată în arte,
șefă la hârtii și responsabilă de tot,
dar mai ales de buna comunicare.

Iuliana Drăgan

Director de producție

Nickname: „Mădălina”

Licențiată în economie,
șefă la comenzi și responsabilă de tot,
dar mai ales de buna organizare.

Georgeta Drăgan

Coordonator ambalare

Nickname: „mama Geta”

Licențiată în hărnicie,
șefă la pachete și responsabilă de tot,
dar mai ales de buna dispoziție.

Mica noastră echipă s-a mărit în luna mai 2021 cu o nouă colegă, Mihaela Tismănaru, care, având două mâini drepte, contribuie atât la producție, cât și la ambalare.

Lista echipei noastre nu ar fi completă dacă nu i-am aminti (chiar fără a-i numi) pe toți cei care au fost – și sunt – alături de acest proiect. Niciunul dintre pașii pe care i-am făcut pe acest drum nu ar fi fost posibil fără sprijinul și încrederea lor.

Le mulțumim tuturor celor care ne dăruiesc din timpul, cunoașterea sau energia lor și care ne ajută să mergem mai departe.