Title Image

Comenzi

Unde e o necesitate, trebuie să fie o posibilitate. Titu Maiorescu

CE CONȚINE UN PACHET

Un pachet are 700g și cuprinde 7 arune de 100g, ambalate individual.

Prețul unui pachet este 65 lei.

Comanda minimă este de 2 pachete (14 buc.), care acoperă consumul mediu al unei persoane pentru o săptămână.

În funcție de numărul comenzilor deja existente, vă vom comunica (telefonic sau prin email) ziua în care poate intra în lucru comanda dumneavoastră.

Tot atunci, vă vom comunica și costul exact al transportului, care este între 14 – 23 lei (în funcție de greutate, destinație etc.)

Arunele sunt livrate în aceeași zi în care sunt făcute și, în mod normal, ajung la dumneavoastră a doua zi (prin curier).

Comenzile pot fi ridicate și personal, de la punctul nostru de lucru din Str. Republicii nr. 5, Comarnic, jud. Prahova.

DESPRE ABONAMENTE

Datorită capacității limitate de producție, cu prioritate intră în lucru abonamentele.

Mulți dintre clienții noștri preferă un sistem de abonament săptămânal (pentru cei care o păstrează proaspătă) sau abonament lunar (pentru cei care o păstrează congelată).

Prin acest sistem, vă asigurați că nu rămâneți niciodată fără ARUNA benefica® și nu sunteți nevoiți să reveniți la pâinea „normală” sau la alte alimente bogate în carbohidrați.

Abonamentul nu reprezintă nicio obligație pe termen lung din partea dumneavoastră, el putând fi întrerupt sau anulat oricând doriți.

De aceea, chiar și în cazul abonamentelor, întotdeauna veți primi un telefon sau email de confirmare în preziua intrării în lucru a comenzii dumneavoastră.

MODALITĂȚI DE COMANDĂ

Puteți comanda prin:

FORMULAR DE COMANDĂRamburs la curierOrdin de Plată: Beneficiar: S.C. PURE INTENTION S.R.L., CUI: 37684854, Cont IBAN: RO64BTRLRONCRT0398490801 Banca Transilvania, Sucursala Ploiești


SăptămânalLunarNu doresc abonament